Home > Informatie > Kosten traprenovatie: zó wordt de prijs bepaald

Kosten traprenovatie: zó wordt de prijs bepaald

Leestijd: 2 minuten

Er komen verschillende zaken kijken bij het bepalen van de prijs van jouw traprenovatie. Vaak wordt er dan ook alleen een prijs gegeven na het bespreken en opstellen van een uitgebreide offerte, waardoor je niet weet wat je kunt verwachten. Bij Stairmaker zijn we daar heel transparant in. We vertellen je in deze blog hoe we de prijs bepalen van jouw doe-het-zelf traprenovatie.

De prijs van een traprenovatie

De prijs van een traprenovatie wordt door verschillende zaken bepaald. Op het moment dat je je trap laat renoveren door een bedrijf, zullen er materiaalkosten zijn, maar ook kosten voor de monteurs die de traprenovatie doen. De prijzen hiervan verschillen per bedrijf, waardoor er niet één vaste prijs is voor een traprenovatie. Daarnaast is het onhandig dat je altijd een hele dag thuis moet blijven tijdens de montage, meestal op een dag die nét niet uitkomt. Het duurt vaak ook een hele tijd voordat je eindelijk aan de beurt bent, waardoor je soms maandenlang moet wachten op je nieuwe trap.

De voordelen van Stairmaker

Bij Stairmaker hoef je je niet druk te maken om extra kosten, omdat je het allemaal zelf doet! Zo hoef je niet speciaal thuis te blijven op een bepaalde dag, maar kun je de trap inmeten en monteren wanneer je zelf tijd hebt. Je bespaart daarnaast de kosten van het laten plaatsen van de nieuwe traptreden, omdat je het allemaal zelf kunt doen. Bij veel bedrijven zitten er ook nog eens verschillen in de prijzen van de soorten trapbekleding. Bij Stairmaker is dit niet het geval. Je kiest je decor van tevoren uit, maar de prijs blijft hetzelfde ongeacht je keuze. Maar wat wellicht nog het grootste voordeel van Stairmaker is, is dat wij je bij alles helpen zodat je eenvoudig zelf trap jouw renoveren.

Wat kost een traprenovatie met Stairmaker dan?

Er zijn een paar standaard zaken waar we naar kijken bij het bepalen van de prijs. Zo vragen we of je een rechte trap hebt of een trap met draai(en) en hoeveel treden je trap heeft. Daarnaast kun je voor extra’s kiezen zoals Stairmaker lijm en/of kit. Bij Stairmaker weet je dus voordat je gaat inmeten precies waar je aan toe bent.

Bestel nu onze of ga direct aan de slag met het samenstellen van jouw trap.

Auteur