Creëer een compleet
nieuwe look

Voor en na

Maak van jouw trap een echte eye-catcher! De trap is vaak het middelpunt van de hal of de woonkamer en is erg bepalend voor de ruimte eromheen. Geef jouw trap een echte make-over en kom iedere dag thuis in een compleet nieuwe look.

Kies voor het gemak van een Stairmaker trap en geniet nog jarenlang van jouw keuze!

Geen gedoe

5/5

door Nigel

Grootste pluspunt dat alles goed op maat is. Geen gedoe met een zaag en rommel. Alles past perfect en het is zo gepiept.

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op met info@stairmaker.com en wij helpen je graag verder! Of neem contact op met ons klantenserviceteam.

Berekenen eenvoudig zelf de prijs van jouw traprenovatie via onze productpagina. De kosten van de traprenovatie zijn afhankelijk van het aantal treden en vorm van de trap. Je kan zelf bepalen of je gebruik wilt maken van bepaalde extra’s.

Ja, we hebben een kleurwaaier waarin je alle decors thuis kunt bezichtigen. Bestel de kleurstalen hier.

Je kunt zelf kiezen of je graag zelf de trap wilt inmeten of gebruik wilt maken van de Inmeetservice. In beide gevallen wordt de trap ingemeten met onze unieke markers die nauwkeurig alle maten, hoeken en draaien in kaart brengen. Je hebt geen technische kennis nodig, enkel een smartphone/tablet met camera en internetverbinding.

Ja, het is mogelijk om de trap te renoveren met Stairmaker. Bekijk hier onze collectie en stel jouw trap samen.

Je ontvangt alle traponderdelen exact op maat, gratis aan huis. Lijm alle traptreden en stootborden op de juiste plaats. Nog even afkitten voor een mooi resultaat en je bent klaar! Je kunt er ook voor kiezen om de montage uit te laten voeren door een Stairmaker monteur.

Een trede bestaat uit een MDF binnenkern en een CPL toplaag. Hiermee is deze geschikt voor intensief gebruik.

Bekijk ook eens het blok Kwaliteitsgarantie in elke stap op de productpagina’s voor meer informatie over de opbouw van onze treden.

Lees hier alle veelgestelde vragen