Maak kennis met Stairmaker

Stairmaker is een vernieuwend concept voor traprenovatie. Door slimme oplossingen vereenvoudigen we het renoveren van een trap. Daardoor bieden we een product van hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Wij maken het renoveren van jouw trap makkelijk

Over ons

Met Stairmaker is het mogelijk om makkelijk zelf je trap te renoveren, zonder zelf te zagen of ingewikkelde, technische handelingen uit te voeren. Omdat wij de lastige onderdelen van een traprenovatie hebben versimpeld, is het zelf renoveren van de trap makkelijker dan ooit. Hierdoor kan iedereen van de trap een echte eye-catcher maken.

9,1

klantenscore

25+

jaar ervaring

500+

Klanten

8

decors

Onderdeel van
de StairCampus

Stairmaker is onderdeel van de StairCampus. Op de StairCampus draait alles om het renoveren van een trap. Binnen de StairCampus wordt aandacht besteed aan de ontwikkeling van alles op het gebied van traprenovatie. De StairCampus heeft diverse patenten, opleidingen en innovaties op haar naam staan en waarborgt hiermee de kwaliteit van alle onderliggende bedrijven.

Stairmaker maakt hierdoor gebruik van materialen van hoge kwaliteit en de kennis van tientallen jaren traprenovatie.

Onderdeel van de StairCampus zijn: Upstairs Traprenovatie, productiebedrijf Van Dijk Staircase Solutions, traplegservice Steyl Montage en Stairmaker.