Home > Informatie > Nieuwe trap plaatsen of je bestaande trap renoveren?

Nieuwe trap plaatsen of je bestaande trap renoveren?

Leestijd: < 1

Is je trap aan vernieuwing toe, maar wil je niet een geheel nieuwe trap aanschaffen? Dan is een traprenovatie dé oplossing. Waarom? Dat leggen we je graag uit!

Nieuwe trap

We zijn halverwege het jaar. Nu is de tijd om de balans op te maken. Wat wil je nog allemaal gaan doen? Is je trap bijvoorbeeld aan vernieuwing toe? Dan kun je je gehele hal overhoop halen, maar waarom zou je dit doen als je bestaande trap nog in een prima staat is en je eigenlijk alleen de buitenkant van je trap wilt vernieuwen? Een geheel nieuwe trap (laten) plaatsen vergt veel tijd en werk én je hebt wekenlang rommel in huis. Dat wil je liever niet.

Renoveer je trap!

Als de constructie van je huidige trap nog in goede staat is en je met name toe bent aan een nieuwe, frisse look voor je trap, is een traprenovatie dé perfecte oplossing. Je hoeft dan niet de complete trap af te breken en opnieuw te plaatsen. De bestaande trap wordt dan namelijk als basis gebruikt. Je plaatst de overzettreden over de bestaande treden heen, waardoor je oude trap beschermd en verstevigd wordt. Er is geen zaagwerk nodig; na het inmeten ontvang je de treden en stootborden namelijk precies op maat thuis. In plaats van wekenlang rotzooi in huis heb je met een traprenovatie van Stairmaker binnen no time je trap vernieuwd. Ideaal toch?!

Enthousiast geworden? Kies hier jouw decor en ga direct aan de slag!

Auteur